Az Oldtimer Perfekt termékkatalógus felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít. Az áruház olyan szolgáltatásokat és lehetőségeket kínál, amellyel Ön kényelmesen és egyszerűen böngészhet, vásárolhat.

Az árukészlet megtekintésére egy többszintű menüstruktúra áll rendelkezésre a Termékkatalógus oldalon. A felsorolt termékkínálat alkalmazás/használat szerint kategórizált. Előforduló további alkategória, részletesebb tájékozódást biztosít.

Eljutva a termékinformációs oldalra rövid bemutató és/vagy műszaki leírás olvasható a vételár és fényképek mellett. Rendelésfeladás nélkül is tájékozódhat, ha mégsem talál elegendő információt, itt azonnal és közvetlen kérdezhet: Tegye fel kérdését a termékről. Válaszban persze a lehető legtöbb adatot/információt/javaslatot igyekszünk megadni.

Azoknál a termékeknél, ahol nincs feltüntetve eladási ár, előrendelés lehetséges. Ilyen esetekben a termékvásárlás árajánlat alapján e-levelezés vagy telefonon történő egyeztetés útján bonyolítjuk. FIGYELEM! A termékinformáció tájékoztató jellegű a műszaki tartalom változtatás jogát a gyártó fenntarja. Továbböngészést az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével folytathatja.

Megrendelés

Érvényes rendelést regisztráció után tehet, melyhez szükség van személyes adatainak rögzítésére. Eltérő számlázási és szállítási cím megadására is lehetséges. A bevásárlókosár tartalmat megtekintve, a rendelés mennyiség egyszerűen módisítható, vagy törölhető. Pénztár menüpont alatt ellenőrző folyamaton halad végig a megrendelés jóváhagyásáig.

Lépések: 1. Számlázási cím; Szállítási cím, 2. Szállítási módok, 3. Fizetési mód, 4. Rendelés feladása.

Vélemény, hozzászólás?