POR-15® Motorkerékpár Üzemanyagtank-felújító készlet 25L

34.390Ft

A készletben minden megtalálható, ami egy kisebb térfogatú üzemanyag tartály felújításához szükséges, lehet motorcsónak, munkagép, motoros szán vagy akár láncfűrész is.

Cikkszám: 490020 Kategória:

Leírás

Szakszerű alkalmazásával tartós és időtálló felületbevonat érhető el a tank belső falán. Ha a tank belseje korábban festve volt, a benne lévő festéket, foszlányokat el kell távolítani, erre a célra a (C225) POR Festék eltávolítót ajánljuk.

A készlet tartalmaz:

  • Cleaner Degreaser (Marine-Cleaner) zsírtalanító 946ml – hatékony zsírtalanító folyadék, feloldja a zsíros lerakódásokat, eltávolítja a gyantás szennyeződéseket. Alkatrész mosásra, más zsírtalanításra is kitűnően alkalmazható többször is!
  • Metal Prep (Prep & Ready) rozsdakezelő 946ml – rozsda-átalakító, felület előkezelő. Cink-foszfátos tartalma tökéletes alapot biztosít a tanktömítő bevonat számára. Ezt a szert is többször, háromszor, négyszer is fel lehet használni a kifáradásáig!
  • U.S. Standard Tanktömítő 236ml – egykomponensű műgyanta alapú festék, igen kemény felületbevonatot képez, mely ellenáll benzinnek, gázolajnak és adalékainak.
  • Használati útmutató – mely segítségével a felújítás elvégezhető és a végeredmény garantált!

A készlet összetevői külön – külön is megvásárolhatóak, így az elhasznált anyag könnyen pótolható és ismét egész készletben alkalmazható.

FIGYELEM! Műanyag és üvegszálas tartályoknál nem használható!