POR-15® „Six Pack” Rozsdakezelő 6db-os készlet, fényes fekete (6x113ml).

25.758Ft

Érjen el maximális kényelmet és hatékonyságot a POR-15 „Six Pack” hatos csomagolással. A készlet 6db fényes fekete árnyalatú 113ml kiszerelésű POR-15® rozsdakezelő festéket tartalmaz, így mindig csak annyi mennyiséget nyit, amennyire szüksége van. Nincs veszteség, beszáradó anyag.

Figyelem a festék részben benzinálló, üzemanyagtartály belső kezelésre nem javasoljuk!

Elfogyott

Cikkszám: P265Black Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Érjen el maximális kényelmet és hatékonyságot a POR-15 „Six Pack” hatos csomagolással. A készlet 6db fényes fekete árnyalatú 113ml kiszerelésű POR-15® rozsdakezelő festéket tartalmaz, így mindig csak annyi mennyiséget nyit, amennyire szüksége van. Nincs veszteség, a roncsolt doboz miatt beszáradó anyag.

Mindegyik flakon tartalma 1Nm felület lefestésére elegendő. A POR-15® rozsdakezelő festék ecsetelhető vagy szórópisztollyal fújható, mely „kőkemény” de mégis rugalmas, nem porózus bevonatot hoz létre. Nem zsugorodik, málik vagy reped, lezárja a fémet és megvédi utcai sótól, üzemanyagoktól, akkumulátorsavtól,  víztől, vegyi anyagoktól stb.

Ideális futómű alkatrészek, alvázakak védelmére vagy bármilyen védőbevonatnak. Bármilyen fedőfestékkel festhető – tesztelni szükséges. Ez a védelem amire számíthat!