VHT Wrinkle Plus™ – Zsugorzománc, piros 312g

7.240Ft

Erős színek, gazdag textúra, ez a VHT Wrinkle Plus™. Korábban jellemző volt belső terek, vagy motoralkatrészek díszítése ráncolt, zsugor bevonattal. Ezt most a VHT Wrinkle Plus™ aeroszolokkal néhány óra alatt reprodukálhatja.

Cikkszám: SP204 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Erős színek, gazdag textúra, ez a VHT Wrinkle Plus™. Korábban jellemző volt belső terek, vagy motoralkatrészek díszítése ráncolt, zsugor bevonattal.

Ezt most a VHT Wrinkle Plus™ aeroszolokkal néhány óra alatt reprodukálhatja. Nagyszerű pl. korai MG műszerfalakhoz, Ferrari & Lotus szelepfedélhez, különböző elektromos alkatrészek, régi rádió burkolatok és műszerek díszítésére.

A ráncos bevonat rendkívül tartós, hosszan tartó és vegyszerálló. Hőálló 177 ° C (350 ° F) és alkalmazható bármilyen fémfelületen. Ellenáll még a szélsőséges időjárási viszonyoknak, nem reped, vagy fakul. Ez a kemény kivitel rendkívül ellenáll korróziónak, hőhatásnak és különböző olajszármazékoknak.

ALKALMAZÁS

A legjobb hatás érdekében fújja fel közvetlenül a fém felületre. A jól előkészített zsírtalanított és száraz felületet szobahőmérsékleten ~30-35cm távolságból fesse. FIGYELEM FONTOS! 3 réteget kell felvinni 3 különböző irányból! Az elsőt lehet függőlegesen, a másodokat vízszintesen, a harmadikat pedig átlósan, keresztirányban! A rétegek száradása között hagyjunk legalább 3percet (max 10perc). A felhordott anyag mennyiségge a redők, bordák vastagságát befolyásolja. A rétegek egymásra történő felfestését végezzük el 30 percen belül! A festék technológiája miatt lassan szárad, hagyjuk legalább 24 órán keresztül érintetlen! Ha van lehetőség használjunk hőlégfúvót max. 90C hőmérsékleten.

Érdekelhetnek még…