POR-15® Metal Prep (Prep & Ready) rozsdakezelő 946ml

12.790Ft

A POR-15 rozsdakezelő tökéletes feltapadást biztosít a POR-15 Rust Preventive – korróziógátló bevonatok számára mindenfajta fémen, alumíniumon még a fényesre polírozott felületen is.

Cikkszám: 40204 Kategóriák: ,

Leírás

A POR-15 rozsdakezelő tökéletes feltapadást biztosít a POR-15 Rust Preventive – korróziógátló bevonatok számára mindenfajta fémen, alumíniumon még a fényesre polírozott felületen is. A folyamat egyszerű a fémfelületet finoman megmarva ideális alapot biztosít további bevonatok, mint pl. a POR-15 U.S. Standard Tank Sealer – Tanktömítő bevonat számára, ugyanakkor cink-foszfát réteget is képez mely kémiai kötést biztosít a fémen.

Kerülje más előkezelők használatát, melyek ártalmas maradványokat hagyhatnak a felületen hátra gátolva a megfelelő feltapadást! Miután alaposan zsírtalanította a munkadarabot alkalmazza a környezetbarát POR-15 Metal Prep rozsdakezelőt a meglévő rozsda semlegesítésére és a felület elő-maratására.

Használható minden fémtiszta felületen. Két kiszerelés: 946ml – US Quart és 3.78L US Gallon.

A rozsdakezelő, az (S209) Üzemanyagtank-felújító készlet 70L, az (S212) Üzemanyagtank-felújító készlet 50L, és az (S215) Motorkerékpár Üzemanyagtank-felújító készlet 20L tartozéka.