POR-15® Üzemanyagtank-felújító készlet 70L

54.650Ft

Üzemanyag tartály felújítás nem szimplán az, amikor egy festéket beöntünk és ellötykölünk. A készlet szakszerű alkalmazásával tartós és időtálló felületbevonat érhető el a tank belső falán.

Cikkszám: S209 Kategória:

Leírás

Üzemanyag tartály felújítás nem szimplán az, amikor egy festéket beöntünk és ellötykölünk. A korszerűnek mondott üzemanyag igen káros hatással van a lemez felületre, huzamosabb állás után komoly problémát okoz. A készlet szakszerű alkalmazásával tartós és időtálló felületbevonat érhető el a tank belső falán. Ha a tank belseje korábban festve volt, a benne lévő festéket, foszlányokat el kell távolítani, erre a célra a (C225) POR Festék eltávolítót ajánljuk.

A készlet tartalmaz:

  • Cleaner Degreaser (Marine-Cleaner) zsírtalanító 946ml – hatékony zsírtalanító folyadék, feloldja a zsíros lerakódásokat, eltávolítja a gyantás szennyeződéseket. Alkatrész mosásra, más zsírtalanításra is kitűnően alkalmazható többször is!
  • Metal Prep (Prep & Ready) rozsdakezelő 946ml – rozsda-átalakító, felület előkezelő. Cink-foszfátos tartalma tökéletes alapot biztosít a tanktömítő bevonat számára. Ezt a szert is többször, háromszor, négyszer is fel lehet használni a kifáradásáig!
  • U.S. Standard Tanktömítő 473ml – egykomponensű műgyanta alapú festék, igen kemény felületbevonatot képez, mely ellenáll benzinnek, gázolajnak és adalékainak.
  • Használati útmutató – mely segítségével a felújítás elvégezhető és a végeredmény garantált!

A készlet összetevői külön – külön is megvásárolhatóak, így az elhasznált anyag könnyen pótolható és ismét egész készletben alkalmazható.

FIGYELEM! Műanyag és üvegszálas tartályoknál nem használható!