POR-15® Rugalmas alvázvédő aeroszol 623g

14.630Ft

POR-15 egy gumírozott festhető texturált fekete bevonat. Az egyetlen POR-15 rozsdakezelő technológiával készülő rugalmas és extrém keményre száradó alvázvédő, mely véd nedvességtől, sótól, más vegyszerektől, portól hő- és hideghatásoktól.

Cikkszám: S640 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

POR-15 egy gumírozott festhető texturált fekete bevonat. Az egyetlen POR-15 rozsdakezelő technológiával készülő rugalmas és extrém keményre száradó alvázvédő, mely véd nedvességtől, sótól, más vegyszerektől, portól hő- és hideghatásoktól. Kiváló nedvességgátló alkalmazás az autókarosszéria javítások során, létrehoz egy hatékony hangszigetelő réteget is mely csökkenti a rezgést és eloszlatja a hangot a kerékjáratokban, sárvédők alatt, taposólemezen és az alvázon egyaránt. Kiváló tapadást biztosít minden festett, akár nem festett felületekhez. A POR-15 rugalmas alvázvédő kiválóan ellenáll a közúti sónak, kopásnak, kőfelverődésnek. Szigetelésre is használható a motor és kipufogó zajok ellen, továbbá véd a por és kipufogógázok behatolásával szemben.

A POR-15 rugalmas alvázvédő közvetlen felvihető a POR-15 rozsdakezelő alapozó festékre, mely így a lehető legkeményebb és legellenállóbb rozsda és nedvesség elleni védelem, kiváló hang- és rezgéscsillapítás mellett.